360 Robot Vacuum Cleaner C50 -robottipölynimuri

· Älykäs robottipölynimuri ja moppauslaite samassa
· Poikkeuksellisen pieni (315 mm) ja matala (79 mm)
· 90 neliömetrin imurointi tai 120 neliön vesipesu kertalatauksella
· Voimakas 2 600 Pascalin (Pa) imuteho
· Hiljainen 58-70 desibelin käyntiääni
· Helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla

Poikkeuksellisen pieni ja matala 360 Robot Vacuum Cleaner C50 on älykäs robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan puolen litran rikkasäiliön tilalle voi vaihtaa 0,3 litran vesisäiliön, jolla voi pestä jopa 120 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen kahdeksalla erilaisella siivoustilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 120 minuuttia tai 90 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla.

Älykästä imurointia ja moppausta
360 Robot Vacuum Cleaner C50 on kätevä siivousapulainen, jossa on kahdeksan erilaista siivoustilaa. Yksinkertaisimmillaan imuri käynnistyy vain nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä.

360 Robot Vacuum Cleaner C50 pesee tarvittaessa myös lattiapinnat vedellä rikkasäiliön tilalle vaihdettavan 0,3 litran vesisäiliön ja moppausliinan avulla. Vesisäiliö riittää jopa 120 neliömetrin pesemiseen. Pesun kosteustason voi itse säätää sopivaksi kolmesta eri vaihtoehdosta.

Poikkeuksellisen pieni ja matala
Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner C50 on poikkeuksellisen pieni ja matala robottipölynimuri. Sen 315 millimetrin halkaisija on noin 15 prosenttia keskimääräistä imuria pienempi. Imuri on myös todella litteä 79 millimetrin korkeudellaan, joten se sopii ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sujuvasti.

Puhdistaa lattiapinnat voimakkaalla imuteholla
360 Robot Vacuum Cleaner C50 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on tehokas 2 600 pascalin (Pa) imuteho.

Väistää esteitä sujuvasti siivouksen aikana
Sisäänrakennettujen infrapuna- ja kosketusanturien avulla imuri osaa liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille
Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 12 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti.

Älypuhelinsovellus helppoon hallintaan
Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille. Imuria voi ohjata myös mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Hiljainen käyntiääni ja kahden tunnin akku
Imurin ladattava akku takaa jopa kahden tunnin tai 90 nelimetrin imuroinnin. Robottipölynimuri on myös hiljainen 58-70 desibelin käyntiäänellään, joka vaihtelee siivoustilan mukaan.